over BC

Freelance content marketeer

Inspirerende teksten. No-nonsense-taalgebruik. ‘Catchy’ beeldmateriaal. Dát kun je van mij verwachten. Ik ben een freelance content markteer die buiten de lijntjes durft te kleuren. Iemand met een hart voor taal, maar vooral met een hart voor de boodschap. Ik maak content die raakt. En dat niet alleen: ik vind het ook leuk om de processen die ermee samenhangen in gang te zetten; de organisatie voor te bereiden op de next step. Het belang van content groeit. Ik laat je daarom graag zien hoe teksten en beelden in jouw voordeel kunnen werken. En hoe je er binnen je organisatie voor zorgt dat er een continue stroom aan rake content ontstaat.

Antwoorden geven op vragen die niet bestaan

Ik geloof sterk in de kracht van vragen. Surfende potentiële klanten komen met een of meerdere vragen bij je uit. Hoe laat je ze vervolgens direct voelen dat ze op de juiste plaats zijn door simpelweg die vragen te beantwoorden? Je hebt soms geen idee waar ze eigenlijk naar op zoek zijn; waar ze in het beslissingsproces zitten; welke social media ze veel gebruiken. Onderzoek is de key! Want als je je informatie hebt, wordt het pas echt leuk. Dan kun je gaan geven… Antwoorden, dus. En een beetje meer. Je bezoekers echt een stapje verder helpen. Niet alleen omdat het leuk is om te geven, maar ook omdat het essentieel is binnen elke onlinemarketingstrategie. In uiteenlopende vormen.

Wie, wat waar?

Mijn naam is dus Corinne Brouwer. (Door de website heen heb je al een beetje kennis met me gemaakt.) Ik werk als freelance content marketeer/freelance schrijftrainer onder de naam Brouwer Context (KVK 30276780). Omdat ik niet alleen mooie teksten wil schrijven maar ook prachtige beelden wil maken; websites wil laten ontwikkelen; etc. etc. werk ik met een overkoepelende bedrijfsnaam. Ieder bedrijf is anders. Iedere opdracht ook. Ik help je graag op alle gebieden van online marketing. Je kunt me inschakelen om je bedrijf online goed te profileren. Om naamsbekendheid te krijgen. Om je websitebezoekers de weg te wijzen. Om uiteindelijk via je online kanalen meer omzet te maken. En als het nodig is, werk ik samen met de beste freelancers, bijvoorbeeld op het gebied van video en apps. Zo draait Brouwer Context ook regelmatig als een full service marketing- en communicatiebureau.

De algemene voorwaarden van Brouwer Context vind je onderaan deze pagina. Alle opdrachten worden onder deze algemene voorwaarden uitgevoerd.

Diensten