Genomineerd voor award

Genomineerd voor award
11 oktober 2013

Genomineerd voor award

categorieën: bedrijfsnieuws, Geen categorie

Genomineerd voor de Hoffmann Cyber Security Award ®. Ik stond even te kijken toen ik een e-mail las waarin stond dat mijn anti-phishing-mail-plan was genomineerd voor een award. Ik had een plan ingestuurd. Een plan voor het terugdringen van phishing-mails. Het was gebaseerd op een simpele redenatie. Ik wilde voor een groot deel mijn eigen expertise inzetten om bedrijven en particulieren van die vervelende en gevaarlijke phishing-mails af te helpen. Mijn idee werd beloond met een nominatie. Hartstikke leuk!

Afgelopen woensdag (9 oktober) vond tijdens het Trigion Congres de uitreiking van de award plaats. Mijn plan moest het afleggen tegen de activiteiten van Schiphol Group en de Kamer van koophandel. Schiphol Group ging er uiteindelijk met de award vandoor.

Maar niet getreurd: wie weet lukt het om mijn plan dit jaar uit te werken. En misschien kunnen we succesvolle phishing-mails, die écht gevaarlijk zijn, dan verbannen. Stuur ik volgend jaar een verslag naar Hoffmann. Als dank voor de aanmoediging.