nlgroeit online!

nlgroeit
23 januari 2016

nlgroeit online!

categorie: bedrijfsnieuws

Vorige week woensdag, 13 januari. Ik rijd het terrein van de Van Nelle Fabriek op. Wat een gebouw. Immens! Nadat ik de auto heb geparkeerd, treed ik binnen. Ingang 12. Ik krijg een rondleiding door het gebouw. Het imponeert. Ik ben onder de indruk.

Lancering website nlgroeit

Wat ik daar doe, op een woensdag? We lanceerden die dag de website nlgroeit.nl, een online platform voor (groei)ondernemers, mentoren én een opleidingenaanbod. Tot die woensdag 13 januari heb ik een aantal weken geknald. Er moesten honderden teksten komen. Vlak voor kerst voegde ik me hiertoe bij een gigantisch leuk team van enthousiaste ondernemers (en anderen).

Inspiratie, energie en een prachtige website als kers op de taart

Die woensdag in de Van Nelle Fabriek sloeg koningin Maxima op de gong op de website te lanceren. Maar er waren zoveel andere inspirerende mensen. Allemaal ervaren ondernemers, CEO’s van snelgroeiende bedrijven en anderen (zoals premier Rutte, mevrouw Kroes en meneer Balkenende). Wat een op-en-top-genietmiddag! En wat ontzettend leuk dat ik bij zo’n mooi project betrokken ben geraakt. Thanks iedereen voor alle inzet. En thanks voor alle energie en inspiratie!

Meer weten over nlgroeit?

Op de website www.nlgroeit.nl lees je alles over dit initiatief. Het gaat uit van het ministerie van Economische Zaken, in samenwerking met o.a. NLevator en de Kamer van Koophandel.